Schriften voor scholarship-scholieren Posted januari 28, 2018 by Caroline

Off

Ook dit jaar wil Stichting Amuria voor de start van het nieuwe schooljaar in Oeganda (jan’20) alle scholieren die in het scholarship programma zitten, voorzien van een schriftenpakket en/of schrijfmateriaal. (zie ook Kerstactie 2019)

Onze sponsors is gevraagd om mee te doen en velen hebben bijgedragen om deze scholieren hiermee te ondersteunen. Misschien zou je wel willen sponsoren maar zit het er financieël (of om andere reden) niet in en wil je toch je steentje bijdragen? Dit is je kans! Ook na deze actie blijft het natuurlijk mogelijk om een scholier te helpen met schriften of schrijfmateriaal.

Een aantal van onze scholieren worden wel gesponsord maar niet door personen (bedrijf/organisatie) naast het feit dat zij geen persoonlijk contact kunnen hebben met een sponsor, ontvangen zij dus ook geen post of cadeautjes. Stichting Amuria probeert voor deze scholieren ook regelmatig iets mee te geven naar Oeganda en zou het geweldig vinden als ook deze scholieren een schriftenpakket zouden kunnen ontvangen.

Voor €12,50  kan in Oeganda een schriftenpakket  worden gekocht.

Doe je mee? Maak dan €12,50  (of elk ander bedrag dat je wilt geven) over op ons bankrekeningnummer dat je kunt vinden onder contact. Je maakt deze scholieren er heel erg blij mee!