Schriftenactie voor scholarship-scholieren Posted augustus 28, 2017 by Caroline

0

Graag willen we dit jaar voor de start van het nieuwe schooljaar in Oeganda (jan’18) alle scholieren die in het scholarship programma zitten, voorzien van een schriftenpakket (10 stuks) en schrijfmateriaal, waaraan ze het hele jaar voldoende hebben.  Onze sponsors is gevraagd om mee te doen (post is onderweg) en  we willen ook jou vragen of je mee doet. Misschien zou je wel willen sponsoren maar zit het er financieël (of om andere reden) niet in en wil je toch je steentje bijdragen? Dit is je kans!

Een aantal van onze scholieren worden wel gesponsord maar niet door personen, naast het feit dat zij geen persoonlijk contact kunnen hebben met een sponsor, ontvangen zij dus ook geen post of cadeautjes. Stichting Amuria probeert voor deze scholieren ook regelmatig iets mee te geven naar Oeganda en zou het geweldig vinden als ook deze scholieren een schriftenpakket zouden kunnen ontvangen.

Voor 15 euro kan in Oeganda een schriftenpakket en schrijfmateriaal worden gekocht.  Doe je mee? Maak dan 15 euro (of elk ander bedrag dat je wilt geven) over op ons bankrekeningnummer… dat je kunt vinden onder contact. Je maakt deze scholieren er heel erg blij mee!

Natuurlijk houden we je hier op de hoogte wat deze actie heeft opgebracht.

Leave a Comment