Groepsreizen

Stichting Amuria: groepsrondreis door Oeganda.

Stichting Amuria organiseert regelmatig prachtige Fair Trade groepsreizen naar Oeganda.

Deze unieke rondreizen worden twee maal per jaar standaard georganiseerd, maar zijn ook naar behoefte te organiseren, wil je hier meer over weten stuur dan een e-mail naar info@amuria.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

De eerste rondreis van 2018 is inmiddels al weer voorbij (jan./feb. 2018), klik hier voor de folder waarmee u het programma van die reis nog kunt zien.
En de ‘onderwijsreis’  van deze zomer is inmiddels begonnen (18/07 – 08/08)

De groepsreizen zijn een prachtige mix van het bekijken van toeristische plekken, geweldige natuur, wildparken en sportieve uitdagingen, maar ook van het bezoeken van de projecten van stichting Amuria, het eten van lokaal voedsel in een hut, mooie ontmoetingen en intermenselijk contact.

Wil je terugkijken en achteraf meegenieten van deze of vorige groepsreis (jan/feb 2017 of de zomerreis 2017) kijk dan op:

Facebook pagina Amuria Reizen. U kunt daar ook de verslagen en foto’s vinden van de laatste reis.

De ‘onderwijs-reis’ van deze zomer staat in het teken van het ervaren van het onderwijs in Oeganda, waarbij er mogelijkheden zijn om naar keuze te gaan lesgeven, sport- en spel activiteiten en/of muziek en drama te organiseren en uit te voeren op verschillende scholen in Amuria en Soroti. Daarnaast is er nog de keuze om meer van Oeganda te zien. Voor de folder van deze reis klik hier.

Twijfel je of je met een volgende reis ook mee wilt, of wil je gewoon wat meer informatie? Meld je dan geheel vrijblijvend aan en ontvang hierover meer informatie.