Groepsreizen

Stichting Amuria: groepsrondreis door Oeganda.

Stichting Amuria organiseert regelmatig prachtige Fair Trade groepsreizen naar Oeganda.

Deze unieke rondreizen worden twee maal per jaar standaard georganiseerd, maar zijn ook naar behoefte te organiseren, wil je hier meer over weten stuur dan een e-mail naar info@amuria.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

De eerste reis van 2019 is inmiddels al weer achter de rug. (voor foto’s en verslagen kijk op FB – Amuria reizen)! Voor de brochure van deze reis klikt u hier – deel 1   en hier deel 2.

De groepsreizen zijn een prachtige mix van het bekijken van toeristische plekken, geweldige natuur, wildparken en sportieve uitdagingen, maar ook van het bezoeken van de projecten van stichting Amuria, het eten van lokaal voedsel in een hut, mooie ontmoetingen en intermenselijk contact.

Wil je deze februari-reis terugkijken en achteraf meegenieten van deze of vorige groepsreizen, kijk dan eens op:

Facebook pagina Amuria Reizen.

U kunt daar ook de verslagen en foto’s vinden van vorige reizen.

De ‘onderwijs-reizen’ in de zomer staan in het teken van het ervaren van het onderwijs in Oeganda, waarbij er mogelijkheden zijn om naar keuze te gaan lesgeven, sport- en spel activiteiten en/of muziek en drama te organiseren en uit te voeren op verschillende scholen in Amuria en Soroti. Daarnaast is er nog de keuze om meer van Oeganda te zien.

Twijfel je of je met een volgende reis ook mee wilt, of wil je gewoon wat meer informatie? Meld je dan geheel vrijblijvend aan en ontvang hierover meer informatie.