• Actueel - november 2023

    Graag roepen wij alle sponsors op een (kerst)kaart of brief te schrijven voor hun sponsorkind! Je leest er in de nieuwsbrief meer over...wanneer je post binnen moet zijn? 1 december uiterlijk!!

    Wil je ook een geschenk sturen? Maak dan een bedrag naar keuze over, we willen alle sponsorkinderen (en hun familie) een boodschappenpakket geven.

Scholarship en hostel sponsors gezocht!!

Wij zijn op zoek naar jou!  Wil je wel sponseren maar kun je je niet vastleggen voor een aantal jaar? Ook dan kun je het verschil maken in het leven van een ander!

HOSTEL:

Door de gevolgen van covid is de honger in dit arme gebied nog schrijnender dan voorheen. Onze leerlingen die worden ondersteund met een scholarship komen al uit een situatie die heel erg arm is. Het is gebleken dat sommige (groot)ouders hun kinderen niet van voedsel kunnen voorzien wat zich natuurlijk ook op school laat zien. Graag willen we daarom onze leerlingen een plek gunnen in het hostel waar ze voeding krijgen, begeleiding bij schoolwerk en een plekje om te slapen. Hiermee zijn de leerlingen geholpen maar ook hun (groot)ouders die daardoor minder monden te voeden hebben.

Voor 22,50 euro per maand kunnen deze leerlingen naar het hostel toe! Doe je mee?  Maak dan 22,50 euro  (per maand dat je wil sponsoren, of 250 euro voor een heel schooljaar) of elk ander bedrag over naar:

ABN-AMRO: 59.51.56.924 IBAN: NL29ABNA0595156924  ovv “hostel”

 

SCHOLARSHIP:

Graag stellen wij je voor aan leerlingen die zonder hulp niet naar school kunnen. Deze leerlingen hebben de basisschool doorlopen en willen heel graag verder leren, helaas is dat door hun situatie thuis niet mogelijk.

Via onderstaande link kun je later weer foto’s zien van de kinderen die dolgraag naar school zouden willen gaan. Ben jij diegene die één van deze kinderen een toekomst geeft door scholing?

Alle  10 scholieren die zo dolgraag naar school willen hebben inmiddels een  sponsor !

Voor slechts 17,50 euro per maand (nog geen 60 cent per dag) geeft u één van hen een kans op een toekomst.

In dec. 2016 werden 57 kinderen gesponsord, in 2017 kregen we de droom dit aantal naar 100 te brengen… en begin 2018 werden er 103 kinderen gesponsord!  Inmiddels (januari 2023) staat de teller op 169!! Doet u mee? Het blijft mogelijk een kind te sponsoren en daarmee een kind levensveranderende kansen te geven, er zijn ook kinderen die wel naar school gaan maar – door honger thuis – een plek in het hostel nodig hebben, ook daar kun je dus als sponsor een leven veranderen.

Ook een combinatie is natuurlijk mogelijk, voor 40 euro per maand.

Kijk hier voor meer en uitgebreide info over het scholarship programma.

 

Kijk hier voor de foto’s van de leerlingen (t/m sponsor ID nr. 100) die inmiddels gesponsord worden…

en hier voor de leerlingen met een sponsor ID vanaf 101!

Dit zijn de studenten die inmiddels hun studie hebben afgerond.  

en de studenten die na hun (gedeeltelijke) opleiding nog naar een beroepsopleiding zijn gegaan…

Reacties zijn gesloten.