Fondsenwerving – Vrienden en Donateurs

Fondsenwerving

We hebben goed nieuws! We zijn een samenwerking aangegaan met  Wilde Ganzen!  Wij geloven in Wilde Ganzen en de liefde is wederzijds gebleken.  Dat betekent concreet dat elke euro die u stort voor het project waaraan we op het moment met Wilde Ganzen samenwerken, onmiddellijk €1.50 waard is. U kunt hier zien welk project inmiddels is afgerond in samenwerking met Wilde Ganzen. Inmiddels is de bouw van de nieuwe lokalen gestart, wij houden u uiteraard hiervan op de hoogte!

Ons aandeel voor dergelijke samenwerkingsacties komen dus van u, samen met een aantal grotere fondsen die we aanschrijven. Zodra er een nieuwe samenwerkingsactie is met Wilde Ganzen zullen wij dat hier vermelden.

Wilt u Vriend / Donateur worden van Stichting Amuria?

Als vriend van de Stichting Amuria word je op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen d.m.v. een nieuwsbrief. Tevens kun je donateur worden van de Stichting Amuria d.m.v. het overmaken van een vast bedrag per maand/kwartaal of jaar. Laat het ons even via onderstaand contactformulier weten en we nemen contact met u op.

Eenmalige giften zijn uiteraard ook van harte welkom en over te maken op Bankrekeningnummer:
ABN-AMRO: NL29ABNA0595156924

Stichting Amuria heeft een ANBI goedkeuring wat inhoudt dat uw giften aftrekbaar zijn voor de belastingen.