• Actueel - April 2023

    We zijn blij en dankbaar dat er dit jaar twaalf scholieren het nieuwe schooljaar konden beginnen!! We zijn telkens weer dankbaar dat er mensen zijn die inzien dat ze door het sponsoren van deze scholieren, deze jonge mensen (en hun familie) een kans bieden op een betere toekomst!

    Nog steeds zijn er leerlingen (en hun familie) die erg geholpen zouden zijn met een plekje in het hostel, Hiermee wordt de leerling gevoed en ondersteund en de familie wordt ontlast doordat zij één mond minder te voeden hebben. Een wezenlijke ondersteuning dus, ook als een scholarship voor jou niet mogelijk is.

Sponsoren

Horsthouse IT Development

Al meer dan 10 jaar  is Horsthouse IT Development onze sponsor. Onze host voor deze website.

“Maatwerk development”  – Horsthouse levert maatwerk op het gebied van diverse online producten, programmering en website diensten. Van diverse software producten tot webapplicaties tot webdesign en webhosting.  Er wordt gewerkt met…  lees meer…

Miniopslag Zeewolde

Dankzij Miniopslag Zeewolde, kan Stichting Amuria de ingezamelde hulp goederen veilig opslaan.

Ook voor u is er mogelijkheid voor een tijdelijke opslag, voor ondernemer of particulier, ieder is welkom. Van Gaaskar tot enige honderden m2 staan tot uw beschikking bij Miniopslag Zeewolde.
Voor meer informatie zie: Miniopslag

The Lux

Doordat The Lux hun zalen gratis ter beschikking stelt voor Stichting Amuria, hebben we zowel in 2008 als in 2009 een Benefietavond kunnen organiseren en kunnen we er onze informatie bijeenkomsten – die plaatsvinden voor de reizen naar Oeganda – hier houden.

The Lux is centraal gelegen in het hart van Zeewolde, direct aan het water en staat bekend om haar uitstekende catering en gastvriendelijkheid. Voor meer informatie over The Lux zie: The Lux 

Pinkcube heeft ons gesponsord met héél véél pennen, die we o.a. kunnen schenken aan de sponsorkinderen in ons scholarship programma.

 

Denkt u ons ook te kunnen sponsoren, wij horen het graag! 

U kunt ons altijd mailen via het mailadres op de contact pagina.

 

Reacties zijn gesloten.