• Actueel - juli 2022

    Help je mee om scholieren in het hostel te plaatsen en ze zo te verzekeren van voeding, een slaapplaats en begeleiding? lees meer...

    Of doe je mee om (groot)ouders in het gebied Olungura (district Amuria) - die geen geld kunnen missen voor de scholing van hun (klein)kinderen - te helpen, daarmee geef je (voor €35 per schooljaar) deze kinderen meer mogelijkheden voor de toekomst! lees meer....

    Kijk voor het meest actuele nieuws ook eens op de FB pagina van stichting Amuria!

20. Boodschappen pakket

In het gebied Amuria wonen veel arme en kwetsbare gezinnen. Weduwen die voor veel kleinkinderen zorgen, zonder meer middelen van bestaan dan de grond waarop zij wonen en die ze verbouwen.

Veel mensen uit de tussenliggende generatie, ouders, zijn overleden aan de gevolgen van de terreur van het rebellen leger, malaria en aids. Dit alles heeft veel armoede teweeggebracht.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Deze kwetsbare mensen willen we graag helpen met een boodschappenpakket. De spullen (een pak suiker, een pak meel, een pak rijst, olie en zeep)  zijn ver buiten het bereik van deze mensen, die geen inkomsten hebben.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tijdens de fair trade reizen, die Stichting Amuria verzorgd, is een vast onderdeel het samenstellen en uitdelen van de pakketten aan de allerarmsten.

Tijdens de afgelopen (covid)periode zijn door het bestuur van Amuria Foundation (bestuur oeganda) vanuit het noodfonds vele pakketten rondgebracht. Voor veel mensen was dat het verschil tussen leven en dood in deze periode.  Hulp blijft voor sommigen nog steeds nodig, help je mee met wat je hiervoor missen kan?

 

Dit pakket kost slechts €12,50 en is zeer geschikt en een betekenisvol cadeau. (We geven hen een pak suiker, een pak meel, een pak rijst, olie en zeep).

Hiervoor kunt u via (indien gewenst)  info@amuria.nl een geschenkdocument aanvragen na het doen van een gift hiervoor.

Ook is het natuurlijk mogelijk een ander bedrag over te maken ovv noodhulp of boodschappenpakket.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReacties zijn gesloten.