• Actueel - maart 2024

    Kortgeleden zijn Dick en Roeleke van der Linden met verschillende reisgenoten in Oeganda geweest.

    Wil je meekijken en terugzien wat ze daar al beleefd hebben? Kijk dan op FB - Amuria reizen!

20. Boodschappen pakket

In het gebied Amuria wonen veel arme en kwetsbare gezinnen. Weduwen die voor veel kleinkinderen zorgen, zonder meer middelen van bestaan dan de grond waarop zij wonen en die ze verbouwen.

Veel mensen uit de tussenliggende generatie, ouders, zijn overleden aan de gevolgen van de terreur van het rebellen leger, malaria en aids. Dit alles heeft veel armoede teweeggebracht.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Deze kwetsbare mensen willen we graag helpen met een boodschappenpakket. De spullen (een pak suiker, een pak meel, een pak rijst, olie en zeep)  zijn ver buiten het bereik van deze mensen, die geen inkomsten hebben.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tijdens de fair trade reizen, die Stichting Amuria verzorgd, is een vast onderdeel het samenstellen en uitdelen van deze boodschappen pakketten aan de allerarmsten.

Tijdens de afgelopen (covid)periode zijn door het bestuur van Amuria Foundation (bestuur oeganda) vanuit het noodfonds vele pakketten rondgebracht. Voor veel mensen was dat het verschil tussen leven en dood in deze periode.  Hulp blijft voor sommigen nog steeds nodig, help je mee met wat je hiervoor missen kan?

 

Dit pakket is in verband met de grote armoede zeer geschikt en van grote waarde voor de ontvanger. (We geven hen een pak suiker, een pak meel, een pak rijst, olie en zeep).

Ook een mooi cadeau voor iemand in Nederland die ‘alles al heeft’  Hiervoor kun je (indien gewenst) via info@amuria.nl een geschenkdocument aanvragen na een gift hiervoor.

In verband met de gestegen prijzen, is de actuele prijs van het boodschappenpakket  via bovenstaand mailadres op te vragen. Ook is het natuurlijk mogelijk elk ander bedrag over te maken ovv noodhulp of boodschappenpakket.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReacties zijn gesloten.