• Actueel - november 2023

    Graag roepen wij alle sponsors op een (kerst)kaart of brief te schrijven voor hun sponsorkind! Je leest er in de nieuwsbrief meer over...wanneer je post binnen moet zijn? 1 december uiterlijk!!

    Wil je ook een geschenk sturen? Maak dan een bedrag naar keuze over, we willen alle sponsorkinderen (en hun familie) een boodschappenpakket geven.

07. Daily Drip System en Solar

Nu stichting Amuria een school bouwt in het dorp Olungura, willen we daarnaast de omstandigheden creëren om de kinderen zorgeloos naar school te kunnen laten gaan.

Wanneer de ouders een Daily Drip System van ons ontvangen, betekent dat dat de voedselvoorziening veilig gesteld kan worden. Immers in de droge periodes heerste er honger (met een lege maag kun je niet goed leren!) en moesten de kinderen helpen met het zoeken naar eten.

Als we daarnaast in juist deze gezinnen een Solar systeem kunnen brengen, kunnen de kinderen na het eten, als het donker is bij veilig licht lezen. Zonder een solar lamp moeten ze dat doen bij het licht van een kerosine- of paraffine lamp, met alle risico’s die daarbij horen.

Omdat we kinderen met deze 2 aanvullingen op hun dagelijks leven graag willen ondersteunen in hun ontwikkeling en hen zo optimaal kunnen helpen, roepen we uw hulp in voor dit mooie project wat de toekomst van deze kinderen in het gebied Amuria positief zal beïnvloeden.

 

07-2016-DDS en Solar klein

 


Voor meer info zie het projectblad.


07 DDS+Solar slot info foto website

Reacties zijn gesloten.