• Actueel - november 2023

    Graag roepen wij alle sponsors op een (kerst)kaart of brief te schrijven voor hun sponsorkind! Je leest er in de nieuwsbrief meer over...wanneer je post binnen moet zijn? 1 december uiterlijk!!

    Wil je ook een geschenk sturen? Maak dan een bedrag naar keuze over, we willen alle sponsorkinderen (en hun familie) een boodschappenpakket geven.

Actueel

Actueel -dec.2022

Scholarship programma – hostel
Vanwege de (toenemende) honger in het gebied Amuria, waar we werken, hebben we de laatste maanden actie gevoerd om zoveel mogelijk kinderen  naar het hostel te laten gaan. Daar krijgen ze elke dag te eten én hun familie wordt hiermee ontlast. Van de 74 kinderen die nog niet naar het hostel gingen konden we 43 kinderen in 2022 in het hostel plaatsen!
Dat is een resultaat waar we niet op hadden durven hopen.
Dank aan een ieder die hier aan wilde bijdragen. Je bijdrage kan zomaar het verschil maken in de levens van deze kinderen.
Maar… ook het komende schooljaar zijn er  meer kinderen die dit hard nodig hebben… Voor 22,50 euro per maand kan een scholier in het hostel verblijven en voor €250,- kunnen we een kind het schooljaar 2023 in het hostel plaatsen, waar het dagelijks begeleiding, een slaapplaats en eten zal krijgen.

Help je mee om ook hen deze kans te geven? Maak dan 22,50 euro of elk ander bedrag over op:

rekening NL29ABNA0595156924 t.n.v. Stichting Amuria o.v.v. “hostel”

of via paypal.   (zie button op voorpagina website) of gebruik onderstaande QR code.

Reacties zijn gesloten.