• Actueel - juli 2022

    Help je mee om scholieren in het hostel te plaatsen en ze zo te verzekeren van voeding, een slaapplaats en begeleiding? lees meer...

    Of doe je mee om (groot)ouders in het gebied Olungura (district Amuria) - die geen geld kunnen missen voor de scholing van hun (klein)kinderen - te helpen, daarmee geef je (voor €35 per schooljaar) deze kinderen meer mogelijkheden voor de toekomst! lees meer....

    Kijk voor het meest actuele nieuws ook eens op de FB pagina van stichting Amuria!

Actueel

Actueel – juni 2022

Scholarship programma – hostel
Vanwege de (toenemende) honger in het gebied Amuria, waar we werken, hebben we de laatste maanden actie gevoerd om zoveel mogelijk kinderen voor in ieder geval de rest van 2022 naar het hostel te laten gaan. Daar krijgen ze elke dag te eten én hun familie wordt hiermee ontlast. Van de 74 kinderen die nog niet naar het hostel gingen konden we 43 kinderen in het hostel plaatsen!
Dat is een resultaat waar we niet op hadden durven hopen. Dank aan een ieder die hier aan wilde bijdragen. Je bijdrage kan zomaar het verschil maken in de levens van deze kinderen.
Maar… er zijn meer kinderen die dit hard nodig hebben… Voor 20 euro per maand kan een scholier in het hostel verblijven en voor €152,- kunnen we een kind voor de rest van 2022 in het hostel plaatsen, waar het dagelijks begeleiding, een slaapplaats en eten zal krijgen.

Help je mee om ook hen deze kans te geven? Maak dan 20 euro of elk ander bedrag over op:

rekening NL29ABNA0595156924 t.n.v. Stichting Amuria o.v.v. “hostel”

of via paypal.   (zie button op voorpagina website) of gebruik onderstaande QR code.

Reacties zijn gesloten.