• Actueel - november 2023

    Graag roepen wij alle sponsors op een (kerst)kaart of brief te schrijven voor hun sponsorkind! Je leest er in de nieuwsbrief meer over...wanneer je post binnen moet zijn? 1 december uiterlijk!!

    Wil je ook een geschenk sturen? Maak dan een bedrag naar keuze over, we willen alle sponsorkinderen (en hun familie) een boodschappenpakket geven.

Groepsreizen

Stichting Amuria: groepsrondreis door Oeganda.

Stichting Amuria organiseert regelmatig prachtige Fair Trade groepsreizen naar Oeganda.

Wil je ook eens zo’n bijzondere reis meemaken en zelf ervaren neem dan contact met ons op. Weet je dat het mogelijk is je sponsorkind te ontmoeten? Een unieke ervaring!

Kijk voor de brochure van de reis van dit najaar op: brochure reis nov/dec ’22

Deze unieke rondreizen worden (indien mogelijk en bij voldoende deelnemers) twee maal per jaar georganiseerd, maar zijn ook naar behoefte te organiseren, wil je hier meer over weten stuur dan een e-mail naar info@amuria.nl

De groepsreizen zijn een prachtige mix van het bekijken van toeristische plekken, geweldige natuur, wildparken en sportieve uitdagingen, maar ook van het bezoeken van de projecten van stichting Amuria, het eten van lokaal voedsel in een hut, mooie ontmoetingen en intermenselijk contact.

Wil je een voorgaande reis terugkijken en achteraf meegenieten van deze reis, kijk dan eens op:

Facebook pagina Amuria Reizen.

U kunt daar ook verslagen en foto’s vinden van vorige reizen.

De ‘onderwijs-reizen’ (in de zomer) staan in het teken van het ervaren van het onderwijs in Oeganda, waarbij er mogelijkheden zijn om naar keuze te gaan lesgeven, sport- en spel activiteiten en/of muziek en drama te organiseren en uit te voeren op verschillende scholen in Amuria en Soroti. Daarnaast is er ook de keuze om meer van Oeganda te zien.

Twijfel je of je met een volgende reis ook mee wilt, of wil je gewoon wat meer informatie? Meld je dan geheel vrijblijvend aan en ontvang hierover meer informatie.

 

 

Reacties zijn gesloten.