Groepsreizen

Stichting Amuria: groepsrondreis door Oeganda.

Stichting Amuria organiseert regelmatig prachtige Fair Trade groepsreizen naar Oeganda.

Wil je ook eens zo’n bijzondere reis meemaken en zelf ervaren neem dan contact met ons op. Weet je dat het mogelijk is je sponsorkind te ontmoeten? Een unieke ervaring!

Kijk voor de brochure van de reis van jan/feb 2020 hier en hier.

 

Deze unieke rondreizen worden twee maal per jaar standaard georganiseerd, maar zijn ook naar behoefte te organiseren, wil je hier meer over weten stuur dan een e-mail naar info@amuria.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

De groepsreizen zijn een prachtige mix van het bekijken van toeristische plekken, geweldige natuur, wildparken en sportieve uitdagingen, maar ook van het bezoeken van de projecten van stichting Amuria, het eten van lokaal voedsel in een hut, mooie ontmoetingen en intermenselijk contact.

Wil je deze februari-reis terugkijken en achteraf meegenieten van deze (of vorige) reis, kijk dan eens op:

Facebook pagina Amuria Reizen.

U kunt daar dus ook de verslagen en foto’s vinden van vorige reizen.

De ‘onderwijs-reizen’ in de zomer staan in het teken van het ervaren van het onderwijs in Oeganda, waarbij er mogelijkheden zijn om naar keuze te gaan lesgeven, sport- en spel activiteiten en/of muziek en drama te organiseren en uit te voeren op verschillende scholen in Amuria en Soroti. Daarnaast is er nog de keuze om meer van Oeganda te zien.

Twijfel je of je met een volgende reis ook mee wilt, of wil je gewoon wat meer informatie? Meld je dan geheel vrijblijvend aan en ontvang hierover meer informatie.

Of kijk naar het programma van de reis van jan/feb 2020 hier en hier.