• Actueel - April 2023

    We zijn blij en dankbaar dat er dit jaar twaalf scholieren het nieuwe schooljaar konden beginnen!! We zijn telkens weer dankbaar dat er mensen zijn die inzien dat ze door het sponsoren van deze scholieren, deze jonge mensen (en hun familie) een kans bieden op een betere toekomst!

    Nog steeds zijn er leerlingen (en hun familie) die erg geholpen zouden zijn met een plekje in het hostel, Hiermee wordt de leerling gevoed en ondersteund en de familie wordt ontlast doordat zij één mond minder te voeden hebben. Een wezenlijke ondersteuning dus, ook als een scholarship voor jou niet mogelijk is.

05. Daily Drip System

In de droge periode van het jaar is het onmogelijk voor de boeren om te zaaien en te oogsten. Veel mensen lijden dan ook honger in deze tijd.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Stichting Amuria wil hen hierbij helpen door hen een DDS (Daily Drip System) te geven, waarmee zij 90% minder water nodig hebben dan bij reguliere bewatering van de grond.

Daarbij is er een opbrengst te verwachten van 40% meer dan gewoonlijk. De oogst geeft meer en grotere vruchten. Een enorme winst dus.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mensen schaffen zelf het watervat aan, wij leveren het DDS systeem.

Als er geen regen valt is er ook geen onkruid, dus het enige werk aan het land is om het watervat dagelijks te vullen met water.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Quote: ‘the seeds are fed, the weeds are dead’.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Dit mooie systeem is voor veel gezinnen met kinderen levensreddend!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Voor meer info zie het projectblad

05 DDS tekst slot info foto website


Reacties zijn gesloten.