• Actueel - April 2023

    We zijn blij en dankbaar dat er dit jaar twaalf scholieren het nieuwe schooljaar konden beginnen!! We zijn telkens weer dankbaar dat er mensen zijn die inzien dat ze door het sponsoren van deze scholieren, deze jonge mensen (en hun familie) een kans bieden op een betere toekomst!

    Nog steeds zijn er leerlingen (en hun familie) die erg geholpen zouden zijn met een plekje in het hostel, Hiermee wordt de leerling gevoed en ondersteund en de familie wordt ontlast doordat zij één mond minder te voeden hebben. Een wezenlijke ondersteuning dus, ook als een scholarship voor jou niet mogelijk is.

De geit van meneer Opio Bosco

Meerdere geiten vonden hun weg naar hun nieuwe eigenaar. Zij zullen, volgens afspraak het eerstgeboren jong – via een bestuurslid van de Amuria Foundation – doorgeven aan een ander arm gezin.

We ontmoetten meneer Opio Bosco, die in 2008 van ons de allereerste geit kreeg. Hij vertelde hoe het met hem en zijn gezin gaat. Zijn geit kreeg een jong wat hij doorgaf aan een ander gezin. Daarna kreeg zijn geit meer jongen en ook de jongen kregen weer jongen, totdat hij vorig jaar 11 geiten had. 10 geiten ruilde hij voor een koe en zijn 11e geit kreeg een drieling. Hij vertelde trots dat hij dankzij die ene geit die hij in 2008 van ons kreeg nu in het bezit was van een koe en 4 geiten.

Hij kan nu goed voor zijn gezin zorgen. Zijn kinderen gaan naar school, als het nodig is kan hij medicijnen kopen en gevarieerd eten.

Zo kan het gaan als je voor slechts € 35,- een geit doneert!

Reacties zijn gesloten.