• Actueel - Januari 2023

    Ontzettend blij en dankbaar dat alle tien scholieren in de komende weken aan het nieuwe schooljaar kunnen beginnen!! We zijn telkens weer dankbaar dat er mensen zijn die inzien dat ze door het sponsoren van deze scholieren, deze jonge mensen (en hun familie) een kans bieden op een betere toekomst! En tot onze grote verrassing meldden nog twee sponsors zich aan, daardoor kunnen ook Akello Immaculate en Echuru Allan Brian nog dit schooljaar naar school!

De geit van meneer Opio Bosco

Meerdere geiten vonden hun weg naar hun nieuwe eigenaar. Zij zullen, volgens afspraak het eerstgeboren jong – via een bestuurslid van de Amuria Foundation – doorgeven aan een ander arm gezin.

We ontmoetten meneer Opio Bosco, die in 2008 van ons de allereerste geit kreeg. Hij vertelde hoe het met hem en zijn gezin gaat. Zijn geit kreeg een jong wat hij doorgaf aan een ander gezin. Daarna kreeg zijn geit meer jongen en ook de jongen kregen weer jongen, totdat hij vorig jaar 11 geiten had. 10 geiten ruilde hij voor een koe en zijn 11e geit kreeg een drieling. Hij vertelde trots dat hij dankzij die ene geit die hij in 2008 van ons kreeg nu in het bezit was van een koe en 4 geiten.

Hij kan nu goed voor zijn gezin zorgen. Zijn kinderen gaan naar school, als het nodig is kan hij medicijnen kopen en gevarieerd eten.

Zo kan het gaan als je voor slechts € 35,- een geit doneert!

Reacties zijn gesloten.