• Actueel - maart 2024

    Kortgeleden zijn Dick en Roeleke van der Linden met verschillende reisgenoten in Oeganda geweest.

    Wil je meekijken en terugzien wat ze daar al beleefd hebben? Kijk dan op FB - Amuria reizen!

Doe mee met de fundraising en maak kans op een cadeautje!

In de afgelopen periode (van oa corona) is wel gebleken dat de allerarmsten in het gebied Amuria hard getroffen werden door de maatregelen en alles er om heen. Sommige (groot)ouders hebben zo weinig voedsel dat ze de kinderen maar 3 x in de week eten kunnen geven.  Met dat in gedachten willen we zo graag dat alle kinderen uit het scholarship programma een plekje in het hostel krijgen.

Veel sponsors hebben het hostel al opgenomen in hun betaling en betalen nu voor school én hostel, dat is super fijn! Misschien wil jij (als je al sponsor bent) dat ook overwegen?  We begrijpen dat dat niet voor iedereen mogelijk is en willen daarom graag ook voor deze leerlingen apart een ‘hostel-sponsor’ vinden.

Daarnaast willen we met een fundraising graag een ‘potje’ maken van waaruit leerlingen in het hostel geplaatst kunnen worden als hun situatie thuis dat echt noodzakelijk maakt.

Door mee te doen aan deze actie met tenminste €20 (1 mnd hostel) maak je ook nog eens kans op een leuk prijsje! Maak dan jouw bedrag over ovv  ‘fundraising hostel’ én jouw mailadres waarop we je kunnen bereiken (als je een prijsje hebt gewonnen). Of maak gebruik van de doneer-button op de website!

Hou de website in de gaten voor het laatste nieuws!

Voor elk jaar dat ‘vol’ komt, gaat er een prijsje uit! (12 x €20 =  €240) Uit de gevers zal een naam getrokken worden.

Doe je mee?

Reacties zijn gesloten.