• Actueel - December 2022

    Momenteel zijn Dick en Roeleke (met een reisgezelschap) nog in Oeganda, daar gaan ze de scholarship studenten verrassen met een boodschappenpakket en schoolspullen!! Deed je ook mee? Het kan nog steeds want spullen worden daar aangeschaft! maak een bijdrage over ovv Kerstgeschenk! Dank! Ook worden er weer nieuwe scholarship scholieren voorgesteld... hou de FB paginga in de gaten!

    Help je mee om scholieren in het hostel te plaatsen en ze zo te verzekeren van voeding, een slaapplaats en begeleiding? lees meer...

    Of doe je mee om (groot)ouders in het gebied Olungura (district Amuria) - die geen geld kunnen missen voor de basis-scholing van hun (klein)kinderen - te helpen, daarmee geef je (voor €35 per schooljaar) deze kinderen meer mogelijkheden voor de toekomst! (Dit jaar is een leerling van deze school doorgestroomd in het scholarshipprogramma!) lees meer....

    Kijk voor het meest actuele nieuws ook eens op de FB pagina van stichting Amuria, of om de reis te volgen op de FB pagina Amuria Reizen !!

Doe mee met de fundraising en maak kans op een cadeautje!

In de afgelopen periode (van oa corona) is wel gebleken dat de allerarmsten in het gebied Amuria hard getroffen werden door de maatregelen en alles er om heen. Sommige (groot)ouders hebben zo weinig voedsel dat ze de kinderen maar 3 x in de week eten kunnen geven.  Met dat in gedachten willen we zo graag dat alle kinderen uit het scholarship programma een plekje in het hostel krijgen.

Veel sponsors hebben het hostel al opgenomen in hun betaling en betalen nu voor school én hostel, dat is super fijn! Misschien wil jij (als je al sponsor bent) dat ook overwegen?  We begrijpen dat dat niet voor iedereen mogelijk is en willen daarom graag ook voor deze leerlingen apart een ‘hostel-sponsor’ vinden.

Daarnaast willen we met een fundraising graag een ‘potje’ maken van waaruit leerlingen in het hostel geplaatst kunnen worden als hun situatie thuis dat echt noodzakelijk maakt.

Door mee te doen aan deze actie met tenminste €20 (1 mnd hostel) maak je ook nog eens kans op een leuk prijsje! Maak dan jouw bedrag over ovv  ‘fundraising hostel’ én jouw mailadres waarop we je kunnen bereiken (als je een prijsje hebt gewonnen). Of maak gebruik van de doneer-button op de website!

Hou de website in de gaten voor het laatste nieuws!

Voor elk jaar dat ‘vol’ komt, gaat er een prijsje uit! (12 x €20 =  €240) Uit de gevers zal een naam getrokken worden.

Doe je mee?

Reacties zijn gesloten.