• Actueel - juni 2022 Er is een bericht verzonden naar alle sponsors in ons sholarship programma, ivm het sturen van een kaart of brief. Niet ontvangen? (Bij spam gekeken?) Laat het ons weten en kijk vast op deze website bij nieuwsbrieven!

    Help je mee om scholieren in het hostel te plaatsen en ze zo te verzekeren van voeding, een slaapplaats en begeleiding? Nu ook mogelijk via Paypal!! lees meer...

Doe mee met de fundraising en maak kans op een cadeautje!

In de afgelopen periode (van oa corona) is wel gebleken dat de allerarmsten in het gebied Amuria hard getroffen werden door de maatregelen en alles er om heen. Sommige (groot)ouders hebben zo weinig voedsel dat ze de kinderen maar 3 x in de week eten kunnen geven.  Met dat in gedachten willen we zo graag dat alle kinderen uit het scholarship programma een plekje in het hostel krijgen.

Veel sponsors hebben het hostel al opgenomen in hun betaling en betalen nu voor school én hostel, dat is super fijn! Misschien wil jij (als je al sponsor bent) dat ook overwegen?  We begrijpen dat dat niet voor iedereen mogelijk is en willen daarom graag ook voor deze leerlingen apart een ‘hostel-sponsor’ vinden.

Daarnaast willen we met een fundraising graag een ‘potje’ maken van waaruit leerlingen in het hostel geplaatst kunnen worden als hun situatie thuis dat echt noodzakelijk maakt.

Door mee te doen aan deze actie met tenminste €20 (1 mnd hostel) maak je ook nog eens kans op een leuk prijsje! Maak dan jouw bedrag over ovv  ‘fundraising hostel’ én jouw mailadres waarop we je kunnen bereiken (als je een prijsje hebt gewonnen). Of maak gebruik van de doneer-button op de website!

Hou de website in de gaten voor het laatste nieuws!

Voor elk jaar dat ‘vol’ komt, gaat er een prijsje uit! (12 x €20 =  €240) Uit de gevers zal een naam getrokken worden.

Doe je mee?

Reacties zijn gesloten.