• Actueel - juli 2022

    Help je mee om scholieren in het hostel te plaatsen en ze zo te verzekeren van voeding, een slaapplaats en begeleiding? lees meer...

    Of doe je mee om (groot)ouders in het gebied Olungura (district Amuria) - die geen geld kunnen missen voor de scholing van hun (klein)kinderen - te helpen, daarmee geef je (voor €35 per schooljaar) deze kinderen meer mogelijkheden voor de toekomst! lees meer....

    Kijk voor het meest actuele nieuws ook eens op de FB pagina van stichting Amuria!

Projecten Amuria – Lopende projecten

Stichting Amuria heeft inmiddels flink wat lopende projecten.

02. Hostel

Het maken van een hek om het gebouw, ter bescherming. (foto) Het aanleggen van een keuken en toiletvoorzieningen. Matrassen en beddegoed (en muskietennet).

Fonds voor plaatsing scholarship scholieren in het hostel om ze te verzekeren van voeding, begeleiding en een slaapplaats.

03. Geiten

Het uitreiken van geiten aan arme gezinnen. Een levens-veranderende gift!

04. Scholarship

Kinderen uit arme gezinnen met goede leercapaciteiten de mogelijkheid bieden naar de middelbare school te gaan, ze daarmee een kans geven op een betere toekomst.

06. Solar

Gezinnen voorzien van een Solarsysteem en hen daarmee op een veilige en gezonde manier van licht te voorzien.

12 Health Center

Actief verzamelen van medische hulpgoederen om daarmee in de kliniek te voorzien in materialen die ofwel ter plaatse niet verkrijgbaar zijn of waar geen geld voor beschikbaar is.

19 Sport

Het actief verzamelen van sportkleding, sportschoenen en sportmaterialen om de sport in Amuria te bevorderen en de teams  en scholen in Amuria te voorzien van de benodigde materialen. (foto)

20. Boodschappen pakket

Het uitreiken van een boodschappenpakket aan de allerarmsten in Amuria.

Reacties zijn gesloten.