• Actueel - December 2022

    Momenteel zijn Dick en Roeleke (met een reisgezelschap) nog in Oeganda, daar gaan ze de scholarship studenten verrassen met een boodschappenpakket en schoolspullen!! Deed je ook mee? Het kan nog steeds want spullen worden daar aangeschaft! maak een bijdrage over ovv Kerstgeschenk! Dank! Ook worden er weer nieuwe scholarship scholieren voorgesteld... hou de FB paginga in de gaten!

    Help je mee om scholieren in het hostel te plaatsen en ze zo te verzekeren van voeding, een slaapplaats en begeleiding? lees meer...

    Of doe je mee om (groot)ouders in het gebied Olungura (district Amuria) - die geen geld kunnen missen voor de basis-scholing van hun (klein)kinderen - te helpen, daarmee geef je (voor €35 per schooljaar) deze kinderen meer mogelijkheden voor de toekomst! (Dit jaar is een leerling van deze school doorgestroomd in het scholarshipprogramma!) lees meer....

    Kijk voor het meest actuele nieuws ook eens op de FB pagina van stichting Amuria, of om de reis te volgen op de FB pagina Amuria Reizen !!

Stichting Amuria 10 jaar! – 07 Hulpgoederen

Hulpgoederen.

Al vanaf 2010 hebben we reizen georganiseerd en elke deelnemer heeft altijd een koffer vol hulpgoederen meegenomen. Deze hulpgoederen krijgen we van verschillende kanten. Nooit hebben we hiervoor betaald.

Toen ons huis uit z’n voegen begon te barsten zochten en vonden we een opslag, die we tot vandaag gratis mogen gebruiken. Daar zijn we zeer dankbaar voor! miniopslagZeewolde aan de Baardmeesweg is hiermee een goede en loyale sponsor gebleken. Met ook grote dank aan Hinke de Vos, die altijd helpt met het sorteren van alle hulpgoederen.

Wat we meenemen? (kinder)kleding, rolstoelen, goederen voor de kliniek, zoals verbandmiddelen, brillen, celstofmaterialen en malariamedicatie, waterfilters #IMT, sportkleding en voetballen #VVZeewolde, babydekentjes deBreierij, knuffeltjes en speelgoed, boeken en schriften, schrijfmaterialen….. te veel om op te noemen. We zijn iedereen die ons voorziet van al deze materialen heel dankbaar. Wat in Nederland “over” is, dat is in Oeganda nog heel bruikbaar.

Lang leve onze wegwerpmaatschappij.

Dit artikel verscheen eerder op Facebook.

Reacties zijn gesloten.