• Actueel - juni 2022 Er is een bericht verzonden naar alle sponsors in ons sholarship programma, ivm het sturen van een kaart of brief. Niet ontvangen? (Bij spam gekeken?) Laat het ons weten en kijk vast op deze website bij nieuwsbrieven!

    Help je mee om scholieren in het hostel te plaatsen en ze zo te verzekeren van voeding, een slaapplaats en begeleiding? Nu ook mogelijk via Paypal!! lees meer...

Stichting Amuria 10 jaar! – 07 Hulpgoederen

Hulpgoederen.

Al vanaf 2010 hebben we reizen georganiseerd en elke deelnemer heeft altijd een koffer vol hulpgoederen meegenomen. Deze hulpgoederen krijgen we van verschillende kanten. Nooit hebben we hiervoor betaald.

Toen ons huis uit z’n voegen begon te barsten zochten en vonden we een opslag, die we tot vandaag gratis mogen gebruiken. Daar zijn we zeer dankbaar voor! miniopslagZeewolde aan de Baardmeesweg is hiermee een goede en loyale sponsor gebleken. Met ook grote dank aan Hinke de Vos, die altijd helpt met het sorteren van alle hulpgoederen.

Wat we meenemen? (kinder)kleding, rolstoelen, goederen voor de kliniek, zoals verbandmiddelen, brillen, celstofmaterialen en malariamedicatie, waterfilters #IMT, sportkleding en voetballen #VVZeewolde, babydekentjes deBreierij, knuffeltjes en speelgoed, boeken en schriften, schrijfmaterialen….. te veel om op te noemen. We zijn iedereen die ons voorziet van al deze materialen heel dankbaar. Wat in Nederland “over” is, dat is in Oeganda nog heel bruikbaar.

Lang leve onze wegwerpmaatschappij.

Dit artikel verscheen eerder op Facebook.

Reacties zijn gesloten.