• Actueel - April 2023

    We zijn blij en dankbaar dat er dit jaar twaalf scholieren het nieuwe schooljaar konden beginnen!! We zijn telkens weer dankbaar dat er mensen zijn die inzien dat ze door het sponsoren van deze scholieren, deze jonge mensen (en hun familie) een kans bieden op een betere toekomst!

    Nog steeds zijn er leerlingen (en hun familie) die erg geholpen zouden zijn met een plekje in het hostel, Hiermee wordt de leerling gevoed en ondersteund en de familie wordt ontlast doordat zij één mond minder te voeden hebben. Een wezenlijke ondersteuning dus, ook als een scholarship voor jou niet mogelijk is.

Stichting Amuria 10 jaar! – 07 Hulpgoederen

Hulpgoederen.

Al vanaf 2010 hebben we reizen georganiseerd en elke deelnemer heeft altijd een koffer vol hulpgoederen meegenomen. Deze hulpgoederen krijgen we van verschillende kanten. Nooit hebben we hiervoor betaald.

Toen ons huis uit z’n voegen begon te barsten zochten en vonden we een opslag, die we tot vandaag gratis mogen gebruiken. Daar zijn we zeer dankbaar voor! miniopslagZeewolde aan de Baardmeesweg is hiermee een goede en loyale sponsor gebleken. Met ook grote dank aan Hinke de Vos, die altijd helpt met het sorteren van alle hulpgoederen.

Wat we meenemen? (kinder)kleding, rolstoelen, goederen voor de kliniek, zoals verbandmiddelen, brillen, celstofmaterialen en malariamedicatie, waterfilters #IMT, sportkleding en voetballen #VVZeewolde, babydekentjes deBreierij, knuffeltjes en speelgoed, boeken en schriften, schrijfmaterialen….. te veel om op te noemen. We zijn iedereen die ons voorziet van al deze materialen heel dankbaar. Wat in Nederland “over” is, dat is in Oeganda nog heel bruikbaar.

Lang leve onze wegwerpmaatschappij.

Dit artikel verscheen eerder op Facebook.

Reacties zijn gesloten.