• Actueel - December 2022

    Momenteel zijn Dick en Roeleke (met een reisgezelschap) nog in Oeganda, daar gaan ze de scholarship studenten verrassen met een boodschappenpakket en schoolspullen!! Deed je ook mee? Het kan nog steeds want spullen worden daar aangeschaft! maak een bijdrage over ovv Kerstgeschenk! Dank! Ook worden er weer nieuwe scholarship scholieren voorgesteld... hou de FB paginga in de gaten!

    Help je mee om scholieren in het hostel te plaatsen en ze zo te verzekeren van voeding, een slaapplaats en begeleiding? lees meer...

    Of doe je mee om (groot)ouders in het gebied Olungura (district Amuria) - die geen geld kunnen missen voor de basis-scholing van hun (klein)kinderen - te helpen, daarmee geef je (voor €35 per schooljaar) deze kinderen meer mogelijkheden voor de toekomst! (Dit jaar is een leerling van deze school doorgestroomd in het scholarshipprogramma!) lees meer....

    Kijk voor het meest actuele nieuws ook eens op de FB pagina van stichting Amuria, of om de reis te volgen op de FB pagina Amuria Reizen !!

Projecten Amuria – Lopende projecten

Stichting Amuria heeft inmiddels flink wat lopende projecten.

02. Hostel

Het maken van een hek om het gebouw, ter bescherming. (foto) Het aanleggen van een keuken en toiletvoorzieningen. Matrassen en beddegoed (en muskietennet).

Fonds voor plaatsing scholarship scholieren in het hostel om ze te verzekeren van voeding, begeleiding en een slaapplaats.

03. Geiten

Het uitreiken van geiten aan arme gezinnen. Een levens-veranderende gift!

04. Scholarship

Kinderen uit arme gezinnen met goede leercapaciteiten de mogelijkheid bieden naar de middelbare school te gaan, ze daarmee een kans geven op een betere toekomst.

06. Solar

Gezinnen voorzien van een Solarsysteem en hen daarmee op een veilige en gezonde manier van licht te voorzien.

12 Health Center

Actief verzamelen van medische hulpgoederen om daarmee in de kliniek te voorzien in materialen die ofwel ter plaatse niet verkrijgbaar zijn of waar geen geld voor beschikbaar is.

19 Sport

Het actief verzamelen van sportkleding, sportschoenen en sportmaterialen om de sport in Amuria te bevorderen en de teams  en scholen in Amuria te voorzien van de benodigde materialen. (foto)

20. Boodschappen pakket

Het uitreiken van een boodschappenpakket aan de allerarmsten in Amuria.

Reacties zijn gesloten.